• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Opties

In ons assortiment vind je verschillende opties voor een tuindoek,maar ook diverse andere producten. GoedkoopTuindoek.nl ken je natuurlijk van de tuinposters, maar je vindt nog veel meer in ons assortiment. Met onderstaande opties kun je jouw fotoproduct volledig aanpassen naar jouw wensen. Er is bijvoorbeeld keuze uit acht verschillende ophangsystemen en diverse fotobewerkingen.

De opties van een foto op tuinposter

Het meest bekende fotoproduct uit onze webshop is natuurlijk de tuinposter. Een tuinposter is een leuke manier om jouw tuin of balkon op te fleuren. Je kunt helemaal zelf uitkiezen welke foto je af laat drukken op het doek. Verder zijn er nog een aantal opties om je doek volledig aan te passen aan je wensen. Een tuinposter is niet alleen te gebruiken in de tuin, maar ze kunnen ook gebruikt worden als spandoek of als gevelreclame. Je kunt er bijvoorbeeld je logo of andere bedrijfsinformatie op af laten drukken. Onze tuindoeken worden gemaakt van kwalitatief materiaal, wat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Wil je graag meerdere tuinposters of andere producten bestellen voor zakelijke doeleinden? Dan kun je gemakkelijk een offerte aanvragen en bieden wij jou zo snel mogelijk de meest voordelige optie. Je bestelt een tuindoek met foto voordelig vanaf € 9,95. Wanneer je besteld hebt, gaan wij het doek maken en wordt hij binnen drie tot vijf werkdagen verzonden.

Je tuinposter ophangen

Je kunt kiezen uit acht verschillende ophangsystemen voor een tuindoek. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een los doek. Andere opties zijn: ringen in de hoeken, ringen om de 30 cm, drie verschillende soorten tunnelzoom, een compleet frame of een tuindoek op houten frame. Dit kun je in de besteltool makkelijk selecteren. Ook kun je eventueel extra carrosserieringen met schroeven, tiewraps of een ophangsysteem voor een houten frame erbij bestellen.

Jouw foto op tuinposter bewerken

Als je een foto op tuinposter gaat bestellen, upload je allereerst de foto van jouw keuze. Vervolgens kies je de gewenste uitsnede en het formaat. Eventueel kun je nog een aantal fotobewerkingen aan je foto toevoegen. Je kunt gratis jouw foto omzetten naar zwart-wit of sepia tinten. Daarnaast kun je ook gratis tekst toevoegen, wanneer je voor een tekst op tuinposter gaat. Ook kun je eventueel een panoramafoto af laten drukken op een tuindoek of een fotocollage. Een tuindoek is ook erg leuk om cadeau te geven. Vind je het alleen lastig om voor iemand anders te kiezen welke foto op een doek komt? Dan kun je ook kiezen voor een cadeaubon. Zo kan de ontvanger helemaal zelf het product uitzoeken. Deze bon is in te leveren op ons volledige assortiment, dus niet alleen tuindoeken. In ons assortiment vind je nog andere soorten wanddecoratie en diverse fotocadeaus, zoals een foto op wijnfles, mok, schort of muismat.

Bestel snel een tuinposter met één van de bovenstaande opties!

Direct bestellen