• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Cadeaubon GoedkoopTuinDoek.nl

Cadeaubon

Met een cadeaubon van GoedkoopTuindoek kun je veel verschillende kanten op. De ontvanger kan de bon gebruiken bij alle producten uit ons assortiment. Je weet zeker dat er altijd iets moois voor diegene tussen zit. Ook hoef jij met een cadeaubon weinig moeite te doen, en laat je de ontvanger zelf beslissen over het product, de foto en het formaat. Je kunt al een cadeaubon geven vanaf € 10.

Een cadeaubon van GoedkoopTuindoek

Een cadeaubon is een makkelijk cadeau, vooral als je een beetje laat bent met het bedenken van een cadeau of als je echt niet weet wat iemand wil. Degene die de cadeaubon ontvangt heeft op onze site de mogelijkheid om te kiezen uit wel acht wanddecoraties en veertien fotocadeaus. Deze producten zijn allemaal te personaliseren met een eigen foto en vaak ook nog door verdere specificaties te kiezen. Hierdoor hoef jij niet zelf al deze moeilijke beslissingen te maken, maar laat je dat gewoon over aan degene die de cadeaubon krijgt. De ontvanger kan kiezen uit een foto op canvas, foto op aluminium, foto op hout, mok met foto, wijnfles met foto, zitzak met foto en nog veel meer. Een cadeaubon van GoedkoopTuindoek is te verkrijgen in zeven verschillende bedragen: € 10, € 20, € 25, € 50, € 75 en € 100. Zo kun je variëren van een klein naar groot cadeau. Als de cadeaubon net iets minder waard is dan de prijs van een product is dat helemaal niet erg,  want de ontvanger kan namelijk altijd nog bijbetalen. Omdat er veel te kiezen valt voor de ontvanger, zijn alle cadeaubonnen een jaar geldig. Zo hoeft diegene geen overhaaste keuzes te maken.

Een cadeaubon bestellen

Er zijn meerdere mogelijkheden om een cadeaubon te bestellen. Ten eerste kun je een cadeaubon laten verzenden. Dit kan naar jouw eigen adres, of natuurlijk ook naar het adres van de ontvanger. Bij deze optie wordt de bon feestelijk verpakt in een zilverkleurige enveloppe. Voor deze verzending en verpakking rekenen wij geen verdere kosten. Een cadeaubon wordt op werkdagen binnen 24 uur verstuurd, voor 15.00 uur besteld betekent op werkdagen dezelfde dag nog verzonden. Ook kan de bon online verstuurd worden. Voor deze optie moet je dit aangeven bij de opmerkingen tijdens de bestelling en een geldig e-mailadres achterlaten.