• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Grote tuinposters

Grote tuinposters van GoedkoopTuindoek zijn ideaal om jouw wand in de tuin mee te decoreren. Wij bieden een selectie van afwijkende formaten aan waarmee jouw favoriete foto niet valt te missen. Per 10 cm is bijna elk gewenst formaat te bestellen. Let er wel op dat je foto van een hoge kwaliteit moet zijn om deze af te drukken op een groot tuindoek, omdat de afdruk anders geen uitstekende kwaliteit heeft.

Waarom een grote tuinposter?

Een grote foto op tuinposter wordt ook wel eens een tuinposter XXL genoemd. Met zo’n tuinposter XXL in jouw tuin weet je zeker dat de foto niet onopgemerkt blijft. Want zeg nou zelf: over je favoriete foto hoef je niet bescheiden te blijven. Een foto afgedrukt op een van onze grote tuindoeken is ideaal om je buitenwand, schutting of schuur mee te decoreren. Voor een XXL-foto op tuinposter zit je bij GoedkoopTuindoek op het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in tuinposters, en je kunt bij ons gemakkelijk foto’s afdrukken en vergroten. Een aandachtspunt hierbij is wel dat de geüploade foto van een hoge kwaliteit moet zijn om de foto volledig tot zijn recht te laten komen. Vaak is een foto die gemaakt is met een oude camera of oudere mobiele telefoon niet geschikt om af te drukken op groot formaat. Ook als het bestand van de foto kleiner is dan 2 mb is deze vaak ongeschikt. Om dit te controleren kun je de optie Professionele fotocontrole kiezen in de tool. Wij controleren dan of jouw foto van voldoende kwaliteit is. Foto’s afdrukken op groot formaat kan snel en gemakkelijk met onze service.

Eenvoudig een tuinposter bestellen

Een XXL tuinposter bestellen met eigen foto is erg simpel. Bij het bestellen kun je zelf uit meerdere standaardafmetingen of een eigen formaat kiezen. Op groot formaat afdrukken kan bij ons tot aan de formaten met afmetingen van 300 x 400 cm en 400 x 300 cm. Deze zijn ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Je kiest eerst de foto en het formaat en dan rond je de bestelling af. Bij een tuinposter met een formaat groter dan 100 x 100 of 80 x 120 wordt deze geleverd door onze eigen koerier en heeft deze een levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Je profiteert bij ons van de voordelige prijzen, snelle levering, hoge kwaliteit producten en een uitstekende service.

Bestel vandaag nog een grote tuinposter op GoedkoopTuindoek.nl!

Direct bestellen