• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Fotocollage bestellen

Bij een fotocollage op tuinposter worden jouw favoriete foto’s verzameld en gebundeld tot een hoogwaardige fotocollage. De collage maken doet onze professionele vormgever voor jou met een fotobewerkingsprogramma, jij hoeft dus niets te doen. Jij krijgt een ontwerp van jouw fotocollage poster toegestuurd en krijgt twee keer gratis de kans om dit ontwerp te laten veranderen. Een collage op tuinposter van GoedkoopTuindoek heb je al voor maar €15 bovenop de originele prijs.

Een tuinposter fotocollage maken

Bij een tuinposter fotocollage worden jouw favoriete foto’s verzameld en door onze vormgever tot een waar kunstwerk gebundeld. Als je niet kunt kiezen uit vele mooie foto’s is dit een ideale optie. Een fotocollage tuinposter zorgt voor een speciaal effect. Met een foto op tuinposter collage kun je een verhaal vertellen door middel van meerdere foto’s. Een poster collage maken van jouw foto’s wordt gedaan door onze vormgever. Aangezien een fotocollage maken iets is waar onze vormgever in gespecialiseerd is, weet je zeker dat je bij GoedkoopTuindoek altijd goed zit. Een fotocollage bestellen is erg simpel. Eerst is het de bedoeling dat je een tuindoek bestelt zoals je dat gewend bent. Dat betekent dat je eerst het gewenste formaat kiest. Daarna kun je een foto uploaden en ga je verder. Kies bij de fotobewerkingen voor ‘collage’ en controleer je bestelling. Voor een collage poster maken, is het van belang om een geldig e-mailadres achter te laten. Na het bestellen van jouw fotocollage op doek wordt er namelijk contact met je opgenomen via de mail.

Populairste formaten fotocollage op tuinposter

Tuinposter collage 120x80

Direct bestellen   120x80 cm € 31,95 (+ €15)

Tuinposter collage 150x100

Direct bestellen   150x100 cm € 41,95 (+ €15)

Tuinposter collage 200x100

Direct bestellen   200x100 cm € 51,95 (+ €15)

Fotocollage bestellen

Eventuele andere fotobewerkingen dan een foto collage poster kun je dan ook doorgeven aan de vormgever. De vormgever ontvangt van jou je favoriete foto’s en gaat voor jou de fotocollage op tuinposter maken. Je kunt ook doorgeven of je wel of geen ruimte tussen de foto’s wilt en zo ja in welke kleur. Een tuinposter fotocollage bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je krijgt van ons twee gratis correctieronden om het ontwerp van de poster fotocollage aan te laten passen. Als je akkoord bent gegaan met het ontwerp dat je hebt ontvangen gaat de levertijd in. De levertijd van een foto collage op tuinposter is hetzelfde als een gewone tuinposter: binnen 3-5 werkdagen wordt het product verzonden. Hiervoor brengen wij €5,95 aan verzendkosten in rekening. Boven de €48,- wordt jouw bestelling GRATIS verzonden. De prijs van een fotocollage op tuinposter is de originele prijs plus €15. Wacht niet langer en ga direct jouw fotocollage bestellen!

Bestel vandaag nog een fotocollage op tuinposter op GoedkoopTuindoek.nl!

Direct bestellen