• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Tuinposter
60% Korting
Al vanaf € 8,95
Tuinposter
60% Korting
Al vanaf € 8,95
Topgarantie
  • Voor 16:50 besteld, volgende werkdag in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten, ook XXL!
Bestel nu je eigen tuinposter met 60% korting

Eigen foto op tuinposter

Bij het opfleuren van een tuin denk je al snel aan bloemen of iets dergelijks. Echter er is veel meer dan dat alleen. Neem bijvoorbeeld een tuinposter eigen foto van GoedKoopTuinDoek! Dit is je eigen foto die afgedrukt wordt op een poster die geschikt is om in de tuin te hangen. Met een foto op tuinposter geef je jouw tuin een compleet nieuw en modern uiterlijk. De tuinposter foto bestaat al jaren maar er wordt veelal gebruik gemaakt van commerciële foto’s. Het is toch vele malen mooier en leuker om een eigen foto in je tuin op te hangen. Omdat onze tuinposter met eigen foto UV-bestendig is gaat deze jaren mee. Jouw foto tuinposter zal dus niet verkleuren wanneer deze een tijdje in de zon heeft gehangen en is bestand tegen alle weertypes. Wacht niet langer en ontwerp snel een tuinposter met eigen foto!

Tuincanvas met eigen foto voor iedereen

Natuurlijk is een standaard foto van een landschap erg mooi om op te hangen in je tuin. Het enige nadeel is dat je dan niet echt een gevoel bij de foto hebt. Wanneer je zelf een prachtige foto hebt gemaakt van een landschap uit de buurt of uit een land welke je bezocht hebt dan heb je natuurlijk veel meer gevoel bij die foto. Je kunt dan vaker met plezier terugkijken naar dat prachtige moment of die fantastische vakantie. Uiteraard is het ook mogelijk om een mooi gezinsportret, familiefoto of een foto van je huisdier in je tuin te hangen. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Misschien wil je wel veel liever een afbeelding van je idool of een inspirerende en motiverende quote in je tuin hangen. Ook dan ben je bij GoedKoopTuinDoek aan het juiste adres. Naast het feit dat een tuindoek ideaal is om je eigen tuin een upgrade te geven is een tuindoek ook uiterst geschikt om iemand cadeau te geven. Je kent vast wel iemand wiens tuin wel een tuinposter eigen foto kan gebruiken. Twijfel niet langer en geef deze persoon een tuinposter van eigen foto cadeau op zijn of haar verjaardag!

Eigenschappen eigen foto op tuincanvas

Hoe komt zo’n eigen foto op tuinposter er dan uit te zien? Jouw foto wordt op een doek van PVC gedrukt waardoor het een gladde structuur krijgt. Omdat we er een UV-bestendige druk overheen halen kan jouw tuinposter met foto alle weersomstandigheden aan. Onze foto op tuinposter valt onder de B1 brandklasse wat inhoudt dat jouw tuinposter niet snel vlam zal vatten. Naast al deze voordelen bieden wij ook nog eens een behoorlijk aantal verschillende formaten aan. Het kleinste formaat tuindoek eigen foto heeft een afmeting van 50 X 40 centimeter. Het grootste formaat tuindoek met eigen foto heeft een afmeting van maar liefst 300 X 140 centimeter. Hiertussen zijn nog een flink aantal uitgelicht formaten te selecteren, het is zelfs mogelijk om een eigen foto te selecteren. Je kunt bij GoedKoopTuinDoek kiezen uit een los doek of een doek dat gespannen is aan een houten frame.

Buitenposter maken en bestellen

Er wordt vaak gedacht dat zelf tuinposter maken en bestellen een enorm karwei is, niets is minder waar! Je kunt namelijk binnen een paar minuten klaar zijn met jouw bestelling. Het bestelproces begint namelijk met het zoeken van de juiste foto. Zodra je die ene fantastische foto gevonden hebt dan kun je deze uploaden in onze handige besteltool. Vervolgens kies je of je een los doek of een doek gespannen op een houten frame wilt bestellen. Je zoekt het juiste formaat op waarna je door kunt gaan naar de extra opties. Hier kies je uit één van de zeven opties als ophangsysteem. De tweede extra optie is dat je tiewraps kunt bestellen bij jouw tuinposter eigen foto. De derde optie is de optie tot professionele fotocontrole. Dit houdt in dat een expert van GoedKoopTuinDoek jouw foto gaat beoordelen op kwaliteit. Mocht deze niet aan onze eisen voldoen dan krijg je hier bericht over. De laatste extra optie is het toevoegen van kleurbewerkingen als zwart-wit of sepia. Heb je hier een keus gemaakt dan kun je jouw bestelling controleren en in de winkelwagen plaatsen. Zodra jij je bestelling hebt afgerond gaan wij voor jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij binnenkort kunt genieten van je tuinposter met eigen foto!

Bestel vandaag nog voordelig en snel je tuinposter foto op GoedKoopTuinDoek.nl!