• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Foto op tuinposter

Een eigen foto op tuinposter is een manier om jouw favoriete foto het podium te geven dat het verdient. Doordat je zelf een foto kiest die wordt afgedrukt op materiaal kun je de tuinposter volledig naar eigen wens kan samenstellen. Bovendien heb je de keuze uit veel verschillende formaten. Je hebt al een tuinposter met eigen foto vanaf €9,95 op GoedkoopTuindoek.nl.

Waarom een tuinposter eigen foto?

Bij GoedkoopTuindoek.nl kun je een tuinposter eigen foto bestellen. Een tuinposter kan verschillende doelen hebben, bijvoorbeeld als decoratie in de tuin, maar ook als gevelreclame voor je bedrijf. Hiervoor kun je zelf bepalen wat voor foto je op een tuinposter bestelt, bijvoorbeeld een vakantiefoto, natuurfoto, familiefoto of het logo van je bedrijf. Er zijn daarnaast meerdere manieren om een tuinposter eigen foto af te werken en op te hangen, zo kun je deze nog verder personaliseren. Ook zijn er veel verschillende standaardformaten beschikbaar die variëren van 40 x 40 cm tot en met 200 x 100 cm. Ook kun je zelf een formaat kiezen, met een maximale afmeting van 300 x 400 cm of 400 x 300 cm. De mogelijkheden van een tuinposter met eigen foto van GoedkoopTuindoek.nl zijn dus eindeloos.

Foto op tuinposter ophangen

Ook wat betreft het ophangen van jouw foto op tuinposter is de keuze reuze. Zo kun je kiezen voor een los doek die je zelf op diverse manieren op kunt hangen. Denk bijvoorbeeld aan punaises of lijst hem in. Daarnaast heb je de keuze uit ringen in de hoek of om de 30 cm. Ringen om de 30 cm is erg geschikt voor een groter formaat tuinposter. Ook kun je kiezen voor een poster met tunnelzomen aan de boven- en onderkant, voor een tuindoek die op een houten frame is gespannen of voor een poster die volledig is afgewerkt met een aluminium frame, haken en ringen. De keus ligt bij jou.

Hoe kan ik een tuinposter met eigen foto bestellen?

Een tuinposter eigen foto van GoedkoopTuindoek is uiteraard van een uitstekende kwaliteit, vooral omdat ze beschermd zijn tegen de weersomstandigheden. Ze verkleuren niet in de zon en zijn waterafstotend bij regen. Er zijn dus vele manieren om de tuinposter te personaliseren: het kiezen van een eigen foto, de uitsnede, het formaat en de afwerking. Het kan nog best moeilijk zijn om te kiezen tussen jouw favoriete foto’s. Kijk voor inspiratie dan eens op onze voorbeeldpagina’s. Ook is het mogelijk om de foto te laten bewerken, zo bieden wij een fotocollage, zwart-wit tinten, de mogelijkheid om tekst toe te voegen aan je foto en meer aan. Een fotocollage op tuinposter is ideaal als je echt niet kunt kiezen tussen al die mooie foto’s. Na de bestelling van een foto op tuinposter wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. Hierbij zijn er €5,95 verzendkosten. Bestellingen van €48,- of meer worden GRATIS verzonden!

Bestel vandaag nog een eigen foto op tuinposter op GoedkoopTuindoek.nl!

Direct bestellen