• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
 • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
 • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Tuindoek ophangen aan een muur of schutting

Tuinposter ophangen

Een tuinposter ophangen kan op vele verschillende manieren met elk een speciaal doeleinde. Bij GoedkoopTuindoek.nl is er keuze uit acht verschillende ophangsystemen. Op deze manier kun je het doek precies af laten werken naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een los doek, ringen in de hoeken of een doek met een compleet frame. Je kunt een keuze maken uit de verschillende systemen tijdens het bestellen. Wanneer je hem in de tuin wilt hangen, kun je voor een simpel ophangsysteem gaan. Onze doeken zijn echter ook geschikt als gevelreclame en dergelijke. Hiervoor heb je een completer ophangsysteem nodig. Hieronder vind je de verschillende ophangsystemen:

 • Een los doek zonder ophangsysteem. Allereerst kun je kiezen voor een los doek. Hier zou je bijvoorbeeld zelf een lijst bij kunnen maken, zodat je je tuindoek alsnog gemakkelijk aan een schutting, schuurtje of balkon kunt maken.
 • Een ophangsysteem met ringen (ringen in de hoeken en ringen om de 30 centimeter). De ringen in de hoeken zijn erg geschikt voor doeken van een klein formaat. Door de ringen om de 30 cm moet je een tiewrap bevestigen, waarmee je de tuinposter aan schroeven aan bijvoorbeeld de schutting kunt bevestigen. Dit zorgt ervoor dat je doek goed én recht hangt.
 • Een ophangsysteem met tunnelzoom (tunnelzoom boven en onder). Een afwerking met tunnelzoom aan de boven- en onderkant van het doek. Bij dit systeem kun je een lat door de tunnelzoom schuiven en deze vervolgens bevestigen aan de muur of schutting. 
 • Een tuindoek met houten of compleet frame. Het tuindoek met houten frame is een soort canvasdoek voor buiten. Om een tuinposter met frame op te hangen, kun je een ophangsysteem bestellen. Het tuindoek met compleet frame is erg geschikt wanneer je het doek als gevelreclame of als bouwhek wilt gebruiken. Onder het kopje ‘Handig om mee te bestellen’, vind je nog een aantal producten. Deze kunnen erg handig zijn voor jouw ophangsysteem. Allereerst kun je een ophangsysteem voor jouw tuindoek op houten frame bestellen. Zo kun je dit makkelijker ophangen. Daarnaast zijn carrosserieringen met schroeven en tiewraps handig wanneer je een tuindoek met ringen hebt besteld. Op deze manier kun je het doek makkelijk bevestigen.

Een tuinposter ophangsysteem bestellen

Het bestellen van een tuinposter ophangsysteem gaat erg gemakkelijk volgens de onderstaande stappen.

 1. allereerst upload je de gewenste foto, logo of tekst;
 2. kies de uitsnede, het formaat en voer eventuele fotobewerkingen uit;
 3. ga naar de volgende stap;
 4. selecteer het gewenste ophangsysteem en eventuele andere benodigdheden;
 5. Rond je bestelling af.

Wanneer je jouw tuinposter met ophangsysteem besteld hebt, gaan wij het doek voor jou maken en binnen drie werkdagen verzenden.

Ga snel jouw tuinposter ophangen met een ophangsysteem van GoedkoopTuindoek.nl!

Direct bestellen