• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Tuinposter
85% Korting
Al vanaf € 8,95
Tuinposter
85% Korting
Al vanaf € 8,95
Topgarantie
  • Voor 16:50 besteld, volgende werkdag in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten, ook XXL!
Bestel nu je tuinposter met 85% korting

Tuinposter ophangen

Een tuinposter ophangen kan op verschillende manieren met elk een speciaal doeleinde. Bij GoedkoopTuindoek.nl is er keuze uit verschillende ophangsystemen, waardoor het juiste ophangsysteem er altijd bij zit. Op deze manier kun je het doek precies af laten werken naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een los doek, ringen in de hoeken of een doek met een compleet frame. Benieuwd welke opties er zijn? Lees dan verder!

Een tuinposter ophangsysteem bestellen

Het bestellen van een tuinposter ophangsysteem gaat erg gemakkelijk met onze handige besteltool. Hierdoor ben je met enkele minuten klaar met de bestelling, waardoor je alleen nog maar op het product hoef te wachten. Het eerste wat je kan doen is het uploaden van de foto. Deze kan je nog verder personaliseren door het toevoegen van een tekst. Daarna kan je de keuzes maken over de uitsnede, het formaat en eventuele fotobewerking. Vervolgens heb je keuze uit diverse ophangsystemen, waarbij ook elk systeem voorzien is van een foto. Hierdoor krijg jij een duidelijk beeld van hoe het product eruit komt te zien. De laatste stap is het controleren van de gegevens, waarbij je deze gegevens in een opsomming krijgt te zien. Wanneer je hiermee akkoord gaat kan je het product in je winkelmand doen en de bestelling afronden.

Verschillende ophangsystemen

Wanneer je het product in de tuin wilt hangen, kun je voor een simpel ophangsysteem gaan. Onze doeken zijn echter ook geschikt als gevelreclame en dergelijke. Hiervoor heb je een completer ophangsysteem nodig. Hieronder vind je de verschillende ophangsystemen, die zich op een unieke manier van elkaar onderscheiden:

Je kan kiezen voor een los doek zonder ophangsysteem. Hier zou je bijvoorbeeld zelf een lijst bij kunnen maken, zodat je je tuindoek alsnog gemakkelijk aan een schutting, schuurtje of balkon kunt maken. Het voordeel hiervan is dat de prijs voordeliger is dan wanneer je een ophangsysteem aanvinkt. Daarnaast kan je ook kiezen voor een tuindoek met ringen (ringen in de hoeken en ringen om de 30 centimeter). De ringen in de hoeken zijn erg geschikt voor doeken van een klein formaat. Door de ringen om de 30 cm moet je een tiewrap bevestigen, waarmee je de tuinposter aan schroeven aan bijvoorbeeld de schutting kunt bevestigen. Dit zorgt ervoor dat je doek goed én recht hangt. Wanneer je voor de kleinere formaten kiest, is een tuindoek met ringen ophangen een must have.

Als derde hebben wij een ophangsysteem met tunnelzoom (tunnelzoom boven en onder). Een afwerking met tunnelzoom aan de boven- en onderkant van het doek. Bij dit systeem kun je een lat door de tunnelzoom schuiven en deze vervolgens bevestigen aan de muur of schutting. Hierdoor geeft het ophangsysteem het product een unieke uitstraling. Als laatste hebben we een tuindoek met houten of compleet frame. Het tuindoek met houten frame is een soort canvasdoek voor buiten. Om een tuinposter met frame op te hangen, kun je een ophangsysteem bestellen. Het tuindoek met compleet frame is erg geschikt wanneer je het doek als gevelreclame of als bouwhek wilt gebruiken.

Onder het kopje ‘Handig om mee te bestellen’, vind je nog een aantal producten. Deze kunnen erg handig zijn voor jouw ophangsysteem. Allereerst kun je een ophangsysteem voor jouw tuindoek op houten frame bestellen. Zo kun je dit makkelijker ophangen. Daarnaast zijn carrosserieringen met schroeven en tiewraps handig wanneer je een tuindoek met ringen hebt besteld. Op deze manier kun je het doek makkelijk bevestigen. Hieronder vertellen wij aan jou hoe jij bij ons een tuinposter en een ophangsysteem kan bestellen.

Wij voorzien onze klanten van de juiste kwaliteit, zowel het product als het ophangsysteem. Een tuinposter vastmaken gebeurt dan ook zonder schade en is eenvoudig op te hangen. Daarnaast hebben wij al meer dan tien jaar ervaring met het printen van foto’s op diverse producten. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een prachtige tuindoek met een ophangsysteem!