• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Fotobewerkingen tuinposter

Met de fotobewerkingen van GoedkoopTuindoek.nl maak je je tuinposter nog mooier dan hij al is! Soms is de foto die je af wilt laten drukken op tuindoek nog nét niet zoals jij hem graag wilt hebben. Door dan één van onze fotobewerkingen toe te passen, kun je je foto helemaal naar wens bewerken. We bieden veel verschillende fotobewerkingen aan.

Fotobewerkingen

Foto op tuinposter origineel Foto op tuinposter origineel Foto op tuinposter origineel

Er zijn twee 'standaard' fotobewerkingen mogelijk. Ten eerste kun je jouw foto om laten zetten in een andere kleur. Wanneer je foto nu nog de normale kleuren heeft, kun je deze veranderen in een tuinposter zwart wit of in een foto poster met een sepia tint. Deze tinten geven jouw foto een unieke uitstraling en kunnen soms net dat beetje extra geven dat je foto nodig heeft. Een andere fotobewerking die je zelf kunt toepassen, is het toevoegen van tekst aan je foto. In onze besteltool kun je gemakkelijk zelf je gewenste tekst invoeren, zoals een mooie quote, de datum waarop de foto is gemaakt of de namen van de personen op de foto. Dit geeft een leuk extra effect aan je tuindoek.

Betaalde fotobewerkingen

Foto op tuinposter origineel Foto op tuinposter origineel

Naast de standaard fotobewerkingen, die je dus zelf kunt uitvoeren, bieden wij ook een betaalde fotobewerkingen aan, die onze vormgever voor jou uitvoert. Onze ervaren vormgevers kunnen een collage voor je samenstellen, die wij vervolgens afdrukken op de tuinposter. Op de speciale pagina over collage op tuinposter lees je precies hoe dit in zijn werk gaat. 

Direct bestellen