• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag

Een moment geduld aub..

Fotobewerkingen tuinposter

Met de fotobewerkingen van GoedkoopTuindoek.nl maak je je tuinposter nog mooier dan hij al is! Soms is de foto die je af wilt laten drukken op tuindoek nog nét niet zoals jij hem graag wilt hebben. Door dan één van onze fotobewerkingen toe te passen, kun je je foto helemaal naar wens bewerken. We bieden veel verschillende fotobewerkingen aan. Enkele hiervan zijn gratis, voor anderen vragen wij een kleine bijdrage.

Gratis fotobewerkingen

Foto op tuinposter origineelFoto op tuinposter origineelFoto op tuinposter origineel

Er zijn twee gratis fotobewerkingen mogelijk. Al deze bewerkingen kun je zelf toepassen in onze gebruiksvriendelijke besteltool. Door een paar simpele klikken op de knop heb je jouw foto aangepast op de manier zoals jij dat graag wilt. Ten eerste kun je jouw foto om laten zetten in een andere kleur. Wanneer je foto nu nog de normale kleuren heeft, kun je deze veranderen in een zwart-wit tint of een sepia tint. Deze tinten geven jouw foto een unieke uitstraling en kunnen soms net dat beetje extra geven dat je foto nodig heeft. Een andere gratis fotobewerking die je zelf kunt toepassen, is het toevoegen van tekst aan je foto. In onze besteltool kun je gemakkelijk zelf je gewenste tekst invoeren, zoals een mooie quote, de datum waarop de foto is gemaakt of de namen van de personen op de foto. Dit geeft een leuk extra effect aan je tuindoek.

Betaalde fotobewerkingen

Foto op tuinposter origineelFoto op tuinposter origineel

Naast de gratis fotobewerkingen, die je dus zelf kunt uitvoeren, bieden wij ook een betaalde fotobewerkingen aan, die onze vormgevers voor jou uitvoert. Onze ervaren vormgevers kunnen een collage voor je samenstellen, die wij vervolgens afdrukken op de tuinposter. Op de speciale pagina over collage op tuinposter lees je precies hoe dit in zijn werk gaat. 

Direct bestellen