• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Fotografen

Bij GoedkoopTuindoek kunnen fotografen profiteren van hun vaardigheid. De hoge kwaliteit foto’s kunnen bij ons op hoge kwaliteit worden afgedrukt op een materiaal naar keuze. Daarnaast hebben wij een speciaal fotografenprogramma waarbij fotografen profiteren van extra service zoals speciale kortingen en een vast aanspreekpunt. Lees snel verder voor de mogelijkheden tot samenwerking.

Producten van GoedkoopTuindoek

Op onze site heb je genoeg mogelijkheden tot het afdrukken van jouw favoriete foto. Kijk gerust eens rond in ons brede assortiment. Als fotograaf weet je zeker dat zowel de eigen foto als het product van ons van een hoge kwaliteit is. Door onze professionele printer komt jouw foto volledig tot zijn recht. Een scherpe foto staat natuurlijk het mooist op een grotere vorm van decoratie zoals een foto op canvas, foto op hout of foto op aluminium. Een samenwerking op het gebied van bloggen is zeker mogelijk. Al veel fotografen met een blog zijn je voorgegaan, zij hebben een product besteld van GoedkoopTuindoek en hierover een review geschreven. Wij weten dat zowel een hobbyfotograaf als een beroepsfotograaf hoge eisen stelt aan de afdruk van zijn of haar foto. Wij kunnen daar zeker aan voldoen. De fotografen waar wij al mee samenwerken zijn erg tevreden geweest over onze producten.

Het fotografenprogramma van GoedkoopTuindoek

Het is mogelijk om als fotograaf van mee te doen met ons fotografenprogramma. Hier kunnen beide partijen van profiteren. Wij willen graag onze klantenkring verbreden en nog meer klanten tevreden maken, als fotograaf kun je genieten van exclusieve kortingen, lage prijzen en een vast contact. Als je als fotograaf graag op grote schaal producten wil inkopen met je eigen foto’s en doorverkopen is dit ook mogelijk. Hierbij kun je ook profiteren van lage prijzen op GoedkoopTuindoek. Voor een inkoop op grote schaal kun je daarvoor een offerte aanvragen. Dit is mogelijk op onze site. Ben je geïnteresseerd geraakt in ons programma? Neem dan snel contact met ons op voor een samenwerking. Ook kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt of voor extra informatie.

Neem deel aan het fotografenprogramma van GoedkoopTuindoek en profiteer van exclusieve kortingen, lage prijzen en persoonlijk contact!

Direct bestellen