• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Offerte tuinposter

Voor de zakelijke mogelijkheden kun je een offerte voor tuinposters aanvragen. Onze doeken zijn namelijk niet alleen geschikt voor in het interieur, maar ook voor zakelijke doeleinden. Wanneer je grotere aantallen af wilt nemen, kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Je hoeft alleen het formulier op deze pagina in te vullen. Wij streven ernaar om op werkdagen binnen vier uren met het meest voordelige voorstel naar jou te komen.

Ik wil een offerte aanvragen en ontvang graag binnen 4 uur (op werkdagen) een prijsvoorstel. Nog sneller een reactie nodig? Bel ons op 085 401 3398.


 

Tuinposter offerte

GoedkoopTuindoek.nl staat bekend om de goede kwaliteit van tuinposters. Deze posters worden veel gebruikt in tuinen en op balkons, maar ze zijn ook erg geschikt voor zakelijke doeleinden. De tuinposters kunnen namelijk op grote formaten gemaakt worden, zodat ze bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als promotiemateriaal op beurzen. Met keuze uit acht ophangsystemen kun je het doek precies ophangen zoals jij wilt. De doeken zijn ook erg geschikt als spandoek, gevelreclame of als reclame bij nieuwbouwprojecten. Naast tuinposters vind je in ons assortiment ook diverse andere wanddecoraties. Je kunt bijvoorbeeld ook bedrijfsinformatie af laten drukken op een canvasdoek, glas of aluminium. Deze materialen zijn bijvoorbeeld ook erg geschikt als aankleding van bedrijfsruimtes. Daarnaast vind je in ons assortiment ook diverse producten die erg geschikt zijn voor bijvoorbeeld kerstpakketten of als relatiegeschenk. In de categorie fotocadeaus vind je hiervoor een aantal geschikte producten, zoals een logo op wijnfles, muismat, mok of sleutelhanger. Ook zijn onze cadeaubonnen een leuke opvulling van kerstpakketten. Zo kan het personeel zelf een fotoproduct laten bedrukken met een foto naar keuze.

Hoe vraag ik een tuinposter offerte aan?

Wanneer je een groter aantal van onze tuinposters of andere producten met een foto of bedrijfsinformatie wilt bestellen, gaat dit volgens een aantal simpele stappen:

  1. vul allereerst je bedrijfsgegevens in;
  2. specificeer je aanvraag en geef aan welke producten je wilt ontvangen, het aantal en het formaat;
  3. verstuur je aanvraag;
  4. wanneer je jouw aanvraag verzonden hebt, proberen wij deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 4 uren met een voordelig aanbod te komen.

Vraag snel een tuinposter offerte aan en ontdek de voordelige, zakelijke mogelijkheden.