• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Panorama tuinposter

Een panorama op tuinposter is een originele manier om je tuin te decoreren. Een panoramafoto heeft een extreme hoogte/breedteverhouding. Op deze manier kun je erg veel afbeelden op een panoramafoto. Wanneer je een panoramafoto op tuinposter af wilt laten drukken, is het wel belangrijk dat de kwaliteit van de foto goed genoeg is, omdat ze vaak op grote formaten afgedrukt worden. Om deze reden doen wij voor jou een handmatige kwaliteitscontrole, zodat een slechte afdruk wordt voorkomen.

Een panorama tuinposter van goede kwaliteit

Panoramafotografie is tegenwoordig erg trendy. Bijna iedere telefoon heeft tegenwoordig ook een panoramafunctie. Zo kun je zelf mooie panorama foto’s maken. Bij een panoramafoto is de breedte vaak veel groter dan de hoogte. Om deze reden wordt het dan ook wel een langgerekte foto of xxl-foto genoemd. Panoramafotografie is erg geschikt voor natuur-, landschaps- of stedenfoto’s.
Een panoramische foto laat veel in de breedte zien en soms zelfs 360°. Een andere benaming is dan ook een 360° foto. Omdat panoramafoto’s vaak afgedrukt worden op grote formaten en deze formaten vaak afwijkend zijn, is het belangrijk dat de kwaliteit van je foto voldoende is. Wij doen voor jou een handmatige bestandscontrole voordat we hem afdrukken, zodat we zeker weten dat de afdruk van voldoende kwaliteit is.

Populairste formaten panorama tuinposter

Foto op tuinposter 80x120

Direct bestellen    60x30 cm € 8,95

Foto op tuinposter 100x150

Direct bestellen    200x100 cm € 51,95

Foto op tuinposter 150x150

Direct bestellen    300x140 cm € 97,95

Hoe bestel je een panoramafoto op tuinposter?

Wil je een panoramafoto afdrukken op een tuinposter? Dan gaat dit gemakkelijk in een aantal stappen. Allereerst upload je de foto van jouw keuze. Vervolgens kun je één van de standaard formaten selecteren, maar je kunt ook zelf een formaat bepalen. Hiervoor vink je het volgende aan: ‘kies een eigen formaat’. Vervolgens kun je zelf de breedte en de hoogte aangeven. Een veelgebruikt formaat is bijvoorbeeld 30x90 cm. Staat het formaat van jouw keuze er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook voor andere vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.
De prijs van de tuinposter is afhankelijk van de afmeting. Je betaalt verder geen extra kosten. Wanneer je dit klaar hebt, kun je naar de volgende stap gaan. Selecteer hier welke bevestiging je als afwerking wilt en eventuele extra opties. Vervolgens controleer je je bestelling en kun je jouw bestelling afronden. Wij doen de rest!

Bestel snel een panorama tuinposter bij GoedkoopTuinDoek.nl!

Direct bestellen