• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Spandoek

Een van de manieren om een tuinposter te gebruiken is als spandoek. Hiervoor wordt vaak een los tuindoek besteld. Een spandoek kan op vele manieren gebruikt worden, zoals bij sportwedstrijden, bij evenementen of als reclame voor jouw bedrijf. Als je nog een leus wilt toevoegen aan de foto, of alleen een leus wil afdrukken, kun je zelf tekst toevoegen in de besteltool. Dit is helemaal gratis. Je hebt al een tuinposter vanaf €8,95 op GoedkoopTuindoek.nl.

Waarom een spandoek van GoedkoopTuindoek?

Met een spandoek kun je een duidelijke boodschap afgeven. Dit kan bij meerdere gebeurtenissen zijn. Als je bijvoorbeeld een fervent supporter bent van een bepaalde sportclub kan je deze steunen door een spandoek op te hangen. Door het PVC-materiaal kan een spandoek makkelijk buiten gebruikt worden. Het is waterafstotend en verkleurt niet in de zon, daarnaast is het stevig en kan het op tegen de wind. Bovendien krijgt jouw foto een scherpe afdruk op dit materiaal, en is de boodschap voor iedereen duidelijk. Een spandoek is uiteraard ook te gebruiken als promotiemateriaal. Zo kun je een spandoek bijvoorbeeld op hangen aan de wand van je bedrijf als reclame of gebruiken bij evenementen zoals festivals en exposities. Kortom, je kunt een spandoek op veel manieren gebruiken. Je weet op GoedkoopTuindoek zeker dat deze spandoeken van een hoge kwaliteit zijn. Daarnaast zijn de tuinposters/spandoeken erg goedkoop. Je hebt namelijk al een tuinposter vanaf €8,95. Zo heb je voordelig en product van een topkwaliteit in huis.

Eenvoudig een spandoek van GoedkoopTuindoek bestellen

Bij het bestellen van een spandoek is het vaak handig om tekst toe te voegen aan je foto. Dit is een van de gratis fotobewerkingen die bij het bestellen worden aangeboden. Tekst toevoegen is erg simpel. In onze besteltool is het mogelijk om deze tekst volledig te personaliseren door middel van de lettergrootte, het lettertype en de kleur. Daarnaast zijn er nog andere fotobewerkingen mogelijk zoals een collage, omzetting naar zwart-wit, sepia-tinten of een meerluik. Na de bestelling van jouw spandoek wordt deze al binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. Hiervoor wordt €5,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven de €48,- worden GRATIS verzonden.

Bestel vandaag nog een spandoek vanaf €9,95 op GoedkoopTuindoek.nl!

Direct bestellen