• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Tekst op tuinposter

Met tekst op tuinposter kun je jouw tuindoek nog verder personaliseren en professioneler maken. Bij het toevoegen van tekst aan je foto zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt het lettertype, de lettergrootte, kleur van de letters en de positie van de tekst aanpassen. Geen gedoe met photoshop, want je kunt dit gewoon makkelijk in de besteltool van GoedkoopTuindoek.nl doen. Dit is bovendien helemaal gratis.

Tekst op tuinposter toevoegen

Tekst toevoegen aan je foto op tuinposter is een van de gratis fotobewerkingen die wij van GoedkoopTuindoek aanbieden. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je tekst zou toevoegen aan de foto. Hiermee kun je bijvoorbeeld een datum bij de foto plaatsen, namen bij de foto toevoegen, of de afbeelding verder toelichten met de locatie. Gasten kunnen dan in één oogopslag zien waar de foto over gaat. Een tuinposter wordt ook vaak gebruikt als spandoek of als gevelreclame. Hierbij is het ideaal als je tekst kunt toevoegen aan een clublogo of bedrijfslogo, hiermee kun je een leus of slogan plaatsen. Dit komt erg professioneel over. Ook kun je met tekst een inspirerende of hilarische quote toevoegen aan een foto. Zo wordt een tuinposter nog persoonlijker. Dit is ook leuk als cadeau, omdat je dan bij een foto de favoriete quote van jouw vriend, vriendin of familielid aan een foto kunt toevoegen. Doordat een tuinposter meerdere mogelijkheden heeft, kun je met tekst op tuinposter alle kanten op.

Gemakkelijk tekst op tuinposter bestellen

Bij het bestellen van een tuinposter met foto kun je in de besteltool kiezen voor een fotobewerking. Hier kun je ook kiezen om tekst toe te voegen. Dit doe je nadat je een foto hebt geüpload en het formaat hebt uitgekozen. Tekst toevoegen aan een foto behoort tot de gratis fotobewerkingen. Zo personaliseer je dus kosteloos de tuinposter naar jouw eigen wensen met jouw favoriete foto en tekst. Bij het toevoegen van tekst aan de foto krijg je de volledige vrijheid. Het is mogelijk om het lettertype, de lettergrootte, de kleur van de letters en de positionering hiervan aan te passen. Een tuinposter met foto heb je al vanaf €8,95.

Bestel vandaag nog jouw eigen tekst op tuinposter op GoedkoopTuindoek.nl!

Direct bestellen