• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Tuinposter wereldkaart

Voor de echte reiziger is een tuinposter met wereldkaart een leuke wanddecoratie voor in de tuin. Wereldkaarten zijn tegenwoordig helemaal trendy voor in het interieur, maar ze zijn ook erg leuk voor in de tuin. Hang hem op aan de schuur,  de schutting of op de veranda. Droom op deze manier weg bij alle reizen die je al gemaakt hebt en die je nog wilt maken! Het enige wat jij hoeft te doen, is een afbeelding van een wereldkaart uploaden en wij doen de rest. Je bestelt een wereldkaart op tuinposter voordelig vanaf € 9,95!

Wereldkaart grijstinten op tuinposterKinder wereldkaart op een tuinposter printenZwart wit wereldkaart op tuinposter

Een wereldkaart goedkoop in de tuin

Ben je op zoek naar een leuke muurdecoratie voor in je tuin? Kan die simpele schutting, schuur of terras wel wat kleur gebruiken? Dan is een tuinposter een leuke manier om je tuin wat op te leuken. Er zijn talloze foto’s die je af kunt laten drukken op een tuinposter. Een gezinsfoto, natuurfoto, foto van jouw huisdier, maar ook een wereldkaart is een leuke optie! Houd je van reizen en wil je het liefste alles van de wereld zien? Dan is een tuinposter met wereldkaart goedkoop super leuk om in je tuin op te hangen, in plaats van binnen. Zo kun je, terwijl je in de zon ligt, wegdromen bij de reizen die je al gemaakt hebt en de reizen die je nog wilt maken. Zo is het net alsof je even terug op vakantie bent!

Een wereldkaart tuinposter bestellen in driestappen

Wil je graag een wereldkaart goedkoop op een tuinposter af laten drukken? Dan ben je bij GoedkoopTuindoek.nl aan het juiste adres. Niet alleen zijn de tuinposters bij ons erg voordelig, wij bedrukken tuindoeken van de beste kwaliteit. Ze zijn dan ook bestand tegen alle weersomstandigheden. De verzendkosten van een tuinposter bedragen € 5,95.
Wanneer je een tuinposter wereldkaart wilt bestellen, gaat dit in drie simpele stappen:

  1. zoek een geschikte afbeelding van een wereldkaart op bijvoorbeeld Google of Pinterest;
  2. upload de afbeelding in de besteltool, selecteer het gewenste formaat en ophangsysteem;
  3. rond je bestelling af. Wij verzenden hem binnen drie tot vijf werkdagen.

Bestel snel een wereldkaart tuinposter en fleur je tuin op vanaf € 9,95! Wil je jouw wereldkaart goedkoop niet buiten ophangen? Dan kun je een kijkje nemen op onze website Wereldkaarten.nl. Deze prachtige site staat vol wereldkaarten voor aan de muur!

Direct bestellen