• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Tuindoek / spandoek voor bedrijven

GoedkoopTuinDoek.nl is er niet alleen voor consumenten; wij bieden ook tuindoeken voor bedrijven aan. Door de vele mogelijkheden en de hoge kwaliteitsstandaard kunnen wij ook prima voldoen aan de wensen en eisen van bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam afgedrukt hebben op een groot doek, dat geschikt is voor buitengebruik? Bij GoedkoopTuinDoek.nl is dit geen probleem.

Tuindoek voor bedrijven

Als bedrijf is het belangrijk om reclame te maken. Op die manier zult u veel naamsbekendheid verwerven en klanten binnenhalen. Eén manier van reclame maken is het ontwerpen van een eigen tuindoek en deze vervolgens op een opvallende plek ophangen. Bij GoedkoopTuinDoek.nl bieden wij de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs uw logo, bedrijfsnaam of leus af te laten drukken op onze tuinposters of -doeken. Wij bieden grote formaten aan, waardoor er als het ware een groot spandoek van uw logo op tuinposter gemaakt kan worden. Dit zal zeker in het oog springen bij potentiële klanten. Wanneer zij uw product dan eens nodig hebben, zullen zij meteen aan uw bedrijf denken. Onze spandoeken worden van hetzelfde materiaal als een tuinposter gemaakt en zijn daardoor weerbestendig. Dit zorgt ervoor dat uw tuindoek met logo jarenlang mee zal gaan. Bij het spandoek kunt u aluminium buizen bestellen (één van de mogelijke ophangsystemen), zodat u het doek gemakkelijk aan uw bedrijfspand kunt bevestigen. Met de aluminium buizen kunt u ook een frame creëren, waarmee u de zakelijke tuinposter in het gras voor het bedrijfspand kunt plaatsen. Met de tuindoeken voor bedrijven van GoedkoopTuinDoek.nl kunt u alle kanten op.

Zakelijke tuinposter bestellen

Een zakelijke tuinposter bestellen is net zo gemakkelijk als het bestellen van een gewone tuinposter. Het enige wat u hoeft te doen is het uploaden van de gewenste afbeelding (bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, -naam of -leus) en het juiste formaat te kiezen. Wij raden u aan een groot formaat tuinposter te bestellen, omdat deze het beste als spandoek uit de verf komen. Eventueel kunt u nog een ophangsysteem aan uw bestelling toevoegen. Hierna zullen wij u zakelijke tuinposter in orde maken en kunt u hem al binnen 5 werkdagen in huis verwachten. Wilt u een grote afname van zakelijke tuinposters doen? Neem dan contact met ons op, zodat we gezamenlijk een offerte op maat kunnen samenstellen.

Bestel snel uw eigen zakelijke tuinposter bij GoedkoopTuinDoek.nl.

Direct bestellen