• Al meer dan 250.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag
  • GRATIS verzending vanaf €48

Een moment geduld aub..

Fotoproducten

Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau, vind je in de categorie fotocadeaus goedkoop genoeg opties. Je kunt alle producten personaliseren met een foto naar eigen keuze! Voor iedereen is er wel iets te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een foto op schort, puzzel, mok, wijn, sleutelhanger en nog veel meer! Met een persoonlijke foto erop, creëer je een uniek cadeau en zal de ontvanger er zeker blij mee zijn. De fotocadeaus goedkoop zijn te bestellen vanaf € 8,95 en de meeste hiervan worden binnen twee werkdagen verzonden!

De verschillende fotocadeaus

De producten in de categorie fotocadeaus zijn geschikt voor elke gelegenheid en elke portemonnee. Met keuze uit talloze fotoproducten, kun je voor ieder een geschikt cadeau vinden. In deze categorie vind je namelijk voor elke hobby en andere bezigheid een leuk product! Houdt de jarige erg van gamen of zit hij/zij op het werk veel achter de computer? Dan is het bijvoorbeeld leuk om een foto op muismat af te laten drukken. Deze bestel je voor maar € 8,95. Komt je vriendin altijd te laat? Geef haar dan een ronde of hartvormige klok met een foto van jullie erop! Houdt de jarige erg van koken? Dan is het erg leuk om een foto af te laten drukken op een schort, placemat of snijplank. Daarnaast vind je in ons assortiment nog een sleutelhanger, puzzel, tegel, toilettas, mok of blok. Ook deze producten kun je laten bedrukken met een foto van jouw keuze. Kortom, er is genoeg keus en voor iedereen zit er wel iets leuks tussen. Vind je het lastig om voor iemand anders een product een foto uit te kiezen? Dan is onze cadeaubon hier een goede oplossing voor, zodat je zeker weet dat de ontvanger blij zal zijn met het cadeau!

Hoe bestel ik een fotocadeau?

Na het kiezen van een fotocadeau, is de volgende stap het kiezen van een foto. Heb je jouw foto geüpload? Dan kun je eventueel nog een aantal gratis fotobewerkingen uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld tekst toevoegen aan je foto, maar hem ook omzetten naar zwart-wit of sepia. De meeste fotocadeaus worden binnen twee werkdagen verzonden. Je hebt ze dus al snel in huis. De verzendkosten bedragen hierbij € 5,95. Je bestelt een fotocadeau namelijk al vanaf € 8,95. Maak snel iemand blij met een fotocadeau naar keuze!